Cijena adaptacije stana od 50 do 60 kvadrata uključuje sve radove i sav potreban materijal


Uključeni su radovi na raznim demontažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Stavka demontaža i uključuje sve što je potrebno prije početka glavnih radova odstraniti iz stana. Najčešće je to demontaža svih starih sanitarija u kupaonici, svih keramičkih pločica u stanu, sobnih vrata, starih električnih ili plinskih bojlera, starih kamina, raznorazne pregradne stijene od drveta ili nekog drugog laganijeg materijala kao na primjer pregradne stijene od knaufa, amstrong stropova knauf spuštenih stropova, staklenih pregradnih stijena, staru drvenu lamperiju i brodski pod, demontaža starog parketa, demontaža laminata, vinas pločica, tepisona, lustera, utičnica i prekidača i stare elektro razvodne ploče i svega ostalog po potrebi vezano uz radove.


 Uključen je odvoz šute i ostalog otpadnog građevinskog materijala
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana uključuje odvoz građevinske šute i ostalog otpadnog materijala. 


Uključeni su radovi na vodovodnoj i odvodnoj instalaciji
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine od 50 do 60 kvadrata uključuje izvedbu kompletne vodovodne i odvodne instalacije za kupaonicu i kuhinju sa Vargoterm PPR - PVC cijevima.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova:

 • PPR PVC cijevi
 • Podni odvodni sifon u kupaonicu
 • Zidni odvodni sifon za perilicu rublja

Uključeni su radovi na elektroinstalaciji
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine od 50 i 60 kvadrata uključuje kompletnu izvedba nove elektroinstalacije PGP elektro kablom. Uključena je zamjena stare elektro razvodne ploče sa do 12 automatskih osigurača i jednom sigurnosnom FID sklopkom. Uključena je instalacija za do 15 utičnica Uključena je izvedba instalacije za jedno zidno ili stropno rasvjetno mjesto u svakoj prostoriji. Uključena je izvedba instalacije za jedan rasvjetni prekidač po prostoriji.

U cijenu je uključen sav potreban elektroinstalaterski materijal za izvedbu radova na novoj elektro instalaciji:

 • Automatski osigurači
 • Fid glavna sigurnosna sklopka
 • Elektro razvodni ormarić za smještaj automatskih osigurača
 • PGP elektro kablovi 2.5 kvadrata za utičnice
 • PGP elektro kablovi 1.5 kvadrat za rasvjetu i prekidače

Uključeni su svi potrebni zidarski radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

U cijena adaptacije stana veličine od 50 do 60 kvadrata je uključeno zidarsko saniranje svih oštećenja na zidovima, stropu i podu nastalih kao posljedica radova na adaptaciji stana. 

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uključeni su radovi na postavi keramičkih pločica
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine između 50 i 60 kvadrata uključuje i postavu standardnih zidnih keramičkih pločica u kupaonici u visini do cca 2,20m. Uključena je i postava standardnih podnih keramičkih pločica u kupaonici i kuhinji. Postava zidnih keramičkih pločica u kuhinji u širini između kuhinjskih elemenata.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


 Uključeni su soboslikarski  radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine između 50 i 60 kvadrata uključuje radove na skidanju naslaga stare boje sa svih zidova i stropa. Impregniranje stropa i svih zidova dubinskom impregnacijom. Dvostruko gletanje stropa i svih zidova. Strojno i ručno brušenje gletanih površina zidova i stropa. Dvostruko bojanje zidova i stropa u bijelu disperzivnu boju. Bojanje po svih vidljivih metalnih cijevi od centralnog grijanja  i cijevi od plinske instalcije bijelom lak bojom. Postava zaštitnih aluminijskih kutnih profila na sve rubove zidova. Zaštitno armiranje stare žbuke na dijelovima staro-novo. Akriliranje i silikoniranje svih spojeva između zidova i ostalih materijala (sobne i prozorske stolarije). U cijenu su uključeni radovi i materijal za stan prosječne visine do 2.65m

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uklučeni su radovi na postavi laminata
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine između 50 i 60 kvadrata uključuje radove na postavi laminata


Uključeni su završni radovi na raznim montažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

U cijenu adaptacije stana je uključena završna montaža svih sanitarija u kupaonici - montaža kade ili tuš kade sa kabinom, montažu standardne WC školjke sa pripadajućim vodokotlićem, umivaonik, slavine za kadu i umivaonik, montaža utičnica i prekidača.


CIJENA ADAPTACIJE STANA OD 50 DO 60 KVADRATA - na upitRadove naplaćujemo isključivo po pojedinim fazama nakon što su faze gotove i sa Vaše strane kao takve i zaprimljene.
(U cijenu nije uključena oprema za stan: radijatori, plinski ili električni bojleri, keramika, sanitarije, slavine, parket, sobna vrata, utičnice, prekidači, lusteri, plafonjere itd...)

Svi materijali koje ugrađujemo su birani od renomiranih proizvođača. Svi materijali koji su u ponudi posjeduju odgovarajuće ateste , račune i garancije koje možete u svakom trenutku na zahtjev dobiti na uvid.

 


Saznajte više o svim našim uslugama na jednom mjestu >Njuškalo oglasnik<

 

Dizajn kupaonice

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Slapovi u kupaonici Dašak divljine u Vašoj kupaonici Imate li sasvim običnu klasičnu kupaonicu i svakako bi... Read more
Tuš kabine ili kade? Adaptacija kupaonice - Tuš kabina ili kada? Odluka nije jednostavana. Ako... Read more
Kupaonice sa dozom osobnosti Kupaonice uređene u tradicionalnom... Read more
Tuš kanalice Tuš kanalice - Moderno i... Read more