Cijena adaptacije stana od 45 do 55 kvadrata uključuje sve radove i sav potreban materijal


Uključeni su radovi na raznim demontažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Stavka demontaža i uključuje sve što je potrebno prije početka glavnih radova odstraniti iz stana. Najčešće je to demontaža svih starih sanitarija u kupaonici, svih keramičkih pločica u stanu, sobnih vrata, starih električnih ili plinskih bojlera, starih kamina, raznorazne pregradne stijene od drveta ili nekog drugog laganijeg materijala kao na primjer pregradne stijene od knaufa, amstrong stropova knauf spuštenih stropova, staklenih pregradnih stijena, staru drvenu lamperiju i brodski pod, demontaža starog parketa, demontaža laminata, vinas pločica, tepisona, lustera, utičnica i prekidača i stare elektro razvodne ploče i svega ostalog po potrebi vezano uz radove.


Uključen je odvoz šute i ostalog otpadnog građevinskog materijala
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana uključuje odvoz šute i ostalog otpadnog materijala.


Uključeni su vodoinstalaterski radovi na vodovodnoj i odvodnoj instalaciji
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Izvedbu kompletne vodovodne instalacije za kupaonicu sa Vargoterm PVC cijevima. Izvedbu kompletne vodovodne instalacije za kuhinju sa Vargoterm PVC cijevima. Izvedbu kompletne odvodne instalacije za kupaonicu i kuhinju sa PVC odvodnim cijevima.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uključeni su elektroinstalaterski radovi na elektroinstalaciji
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Uključena je kompletna izvedba nove elektroinstalacije PGP elektro kablom. Uključena je zamjena stare elektro razvodne ploče sa do 16 automatskih osigurača i sigurnosna FID sklopk. Uključena je instalacija za 20 utičnica Uključena je instalacija za 7 prekidača. Uključena je instalacija za 1 antenski priključak. Uključena je instalacija za 1 telefonski priključak. Uključena je instalacija za 7 rasvjetnih tijela.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uključeni su svi potrebni zidarski radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Zidarsko saniranje svih oštećenja na zidovima, stropu i podu nastalih kao posljedica radova na adaptaciji stana.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uključeni su keramičarski radovi na postavi keramičkih pločica
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana uključuje i postavu zidnih keramičkih pločica u kupaonici u visini do 2,20m. Uključena je i postava podnih keramičkih pločica u kupaonici i kuhinji. Postava zidnih keramičkih pločica u kuhinji u širini između kuhinjskih elemenata.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


 Uključeni su soboslikarsko ličilaćki radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena soboslikarskih radova uključuje skidanje naslaga stare boje sa svih zidova i stropa. Impregniranje stropa i svih zidova dubinskom impregnacijom. Dvostruko gletanje stropa i svih zidova. Strojno i ručno brušenje gletanih površina zidova i stropa. Dvostruko bojanje zidova i stropa u bijelu disperzivnu boju. Bojanje po svih vidljivih metalnih cijevi od centralnog grijanja  i cijevi od plinske instalcije bijelom lak bojom. Postava zaštitnih aluminijskih kutnih profila na sve rubove zidova. Zaštitno armiranje stare žbuke na dijelovima staro-novo. Akriliranje i silikoniranje svih spojeva između zidova i ostalih materijala (sobne i prozorske stolarije). U cijenu su uključeni radovi i materijal za stan prosječne visine do 2.65m

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova


Uključeni su radovi na postavi laminata
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine između 45 i 55 kvadrata uključuje radove na postavi laminata


Uključeni su završni radovi na raznim finim montažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

U cijenu je uključena završna montaža svih sanitarija u kupaonici - montaža kade ili tuš kade sa kabinom, montažu WC školjke sa pripadajućim vodokotlićem, umivaonik, slavine za kadu i umivaonik, montaža utičnica i prekidača.  

CIJENA ADAPTACIJE STANA OD 45 DO 55 KVADRATA: Zbog nepredvidljivih poskupljenja materijala trenutačna informativna cijena na upit

Radove naplaćujemo isključivo po pojedinim fazama nakon što su faze gotove i sa Vaše strane kao takve i zaprimljene.
(U cijenu nije uključena oprema za stan: radijatori, plinski ili električni bojleri, keramika, sanitarije, slavine, parket, sobna vrata, utičnice, prekidači, lusteri, plafonjere itd...)

Svi materijali koje ugrađujemo su birani od renomiranih proizvođača. Svi materijali koji su u ponudi posjeduju odgovarajuće ateste , račune i garancije koje možete u svakom trenutku na zahtjev dobiti na uvid.


Saznajte više o svim našim uslugama na jednom mjestu >Njuškalo oglasnik<

Dizajn kupaonice

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Slapovi u kupaonici Dašak divljine u Vašoj kupaonici Imate li sasvim običnu klasičnu kupaonicu i svakako bi... Read more
Tuš kabine ili kade? Adaptacija kupaonice - Tuš kabina ili kada? Odluka nije jednostavana. Ako... Read more
Kupaonice sa dozom osobnosti Kupaonice uređene u tradicionalnom... Read more
Tuš kanalice Tuš kanalice - Moderno i... Read more