Cijena adaptacije stana od 65 do 75 kvadrata uključuje sve radove i sav potreban materijal


Uključeni su radovi na raznim demontažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Svaka adaptacija stana započinje sa demontažama pa smo u stavku demontaža uključili je sve što je potrebno prije početka glavnih radova odstraniti iz stana. Najčešće je to demontaža svih starih sanitarija u kupaonici, svih keramičkih pločica u stanu, sobnih vrata, starih električnih ili plinskih bojlera, starih kamina, raznorazne pregradne stijene od drveta ili nekog drugog laganijeg materijala kao na primjer pregradne stijene od knaufa, amstrong stropova, knauf spuštenih stropova, staklenih pregradnih stijena, staru drvenu lamperiju i brodski pod, uključena je demontaža starog parketa, demontaža laminata, vinas pločica, tepisona, lustera, utičnica i prekidača, stare elektro razvodne ploče i svega ostalog po potrebi unutar stana što je vezano uz radove.


 Uključeni su radovi na raznim rušenjima
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

U cijenu za adaptaciju stana veličine od 65 do 75 kvadrata uključili smo i najčešće potrebna manja rušenja ne nosivih pregradnih zidova od cigle, siporeksa, gipsa ili ostalih laganijih materijala do cca 3m2.


 Uključen je odvoz šute i ostalog otpadnog građevinskog materijala
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena za adaptaciju stana od 65 do 75 kvadrata uključuje sortiranje, pakiranje i odvoz šute i ostalog otpadnog materijala nastalog uslijed izvođenja radova


Uključeni su vodoinstalaterski radovi na vodovodnoj i odvodnoj instalacijiRušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine od 65 do 75 kvadrata uključuje izvedbu kompletne vodovodne i odvodne instalacije za jednu kupaonicu, jedan zaseban WC i kuhinju. Vodovodna instalacija se izvodi sa Vargoterm PPR - PVC cijevima.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova:

 • PPR vodovodne PVC cijevi
 • Glavni ventili za toplu i hladnu vodu
 • Podni odvodni sifon u kupaonici
 • Zidni odvodni sifon za perilicu rublja

Uključeni su električarski radovi na izvedbi nove elektroinstalacijeRušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Adaptacija stana veličine od 65 do 75 kvadrata uključuje kompletnu izvedba nove elektroinstalacije PGP elektro kablom. U cijenu je uključena je zamjena stare elektro razvodne ploče sa do 14 automatskih osigurača i sigurnosnom FID sklopkom. Uključena je instalacija za do 25 utičnica na mjesto u stanu po želji. Uključena je instalacija za do 8 prekidača i do 8 zidnih ili stropnih rasvjetnih tijela. Uključena je instalacija za 1 antenski priključak i za 1 telefonski priključak.

U cijenu je uključen sav potreban elektroinstalaterski materijal za izvedbu radova na novoj elektro instalaciji:

 • Automatski osigurači
 • FID glavna sigurnosna sklopka
 • Elektro razvodni ormarić za smještaj automatskih osigurača
 • PGP elektro kablovi 2.5 kvadrata za utičnice
 • PGP elektro kablovi 1.5 kvadrat za rasvjetu i prekidače

Uključeni su svi potrebni zidarski radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Adaptacija stana veličine od 65 do 75 kvadrata uključuje zidarsko saniranje svih oštećenja na zidovima, stropu i podu nastalih kao posljedica radova na adaptaciji stana. Uključeno je i saniranje oštećenja nastalih uslijed demontaža i manjih rušenja. U cijenu je uključena i zidarska priprema zidova (saniranje manjih oštećenja) i poda u kuhinji i kupaonici za postavu keramičkih pločica.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uključeni su keramičarski radovi na postavi keramičkih pločica
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Adaptacija stana od 65 do 75 kvadrata uključuje i postavu standardnih zidnih keramičkih pločica u kupaonici u visini do 2,20m. Uključena je i postava standardnih podnih keramičkih pločica u kupaonici i kuhinji i postava zidnih keramičkih pločica u kuhinji u širini između kuhinjskih elemenata.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


 Uključeni su soboslikarski i ličilački  radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Adaptacija stana od 65 do 75 kvadrata uključuje radove na skidanju naslaga stare boje sa svih zidova i stropa. Impregniranje stropa i svih zidova dubinskom impregnacijom. Dvostruko gletanje stropa i svih zidova. Strojno i ručno brušenje gletanih površina zidova i stropa. Dvostruko bojanje zidova i stropa u bijelu disperzivnu boju. Bojanje po svih vidljivih metalnih cijevi bijelom lak bojom. Postava zaštitnih aluminijskih kutnih profila na sve rubove zidova. Zaštitno armiranje stare žbuke na dijelovima staro-novo. Akriliranje i silikoniranje svih spojeva između zidova i ostalih materijala (sobne i prozorske stolarije). U cijenu su uključeni radovi i materijal za stan prosječne visine do 2.65m

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uključeni su radovi na postavi parketa i laminata
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Adaptacija stana od 65 do 75 kvadrata uključuje radove na postavi laminata ili postavu gotovog tvornički obrađenog i tvornički lakiranog parketa na svim mjestima u stanu po želji. 


Uključeni su završni radovi na raznim montažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Adaptacija stana od 65 do 75 kvadrata uključuje radove na završnoj montaži svih sanitarija u kupaonici, montaža kade ili tuš kade sa kabinom, montažu WC školjke sa pripadajućim vodokotlićem, umivaonik, slavine za kadu i umivaonik, montaža umivaonika, slavine za umivaonik, i montažu novih utičnica i prekidača. 


Ukupna cijena adaptacije stana od 65 do 75 kvadrata: =60.000,00kn
PDV nije uključen u cijenu
Radove naplaćujemo isključivo po pojedinim fazama nakon što su faze gotove i sa Vaše strane kao takve i zaprimljene.
(U cijenu nije uključena oprema za stan: radijatori, plinski ili električni bojleri, keramika, sanitarije, slavine, parket, sobna vrata, utičnice, prekidači, lusteri, plafonjere itd...)
Svi materijali koje ugrađujemo su birani od renomiranih proizvođača. Svi materijali koji su u ponudi posjeduju odgovarajuće ateste , račune i garancije koje možete u svakom trenutku na zahtjev dobiti na uvid.


Saznajte više o svim našim uslugama na jednom mjestu >Njuškalo oglasnik<


Dizajn kupaonice

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Slapovi u kupaonici Dašak divljine u Vašoj kupaonici Imate li sasvim običnu klasičnu kupaonicu i svakako bi... Read more
Tuš kabine ili kade? Adaptacija kupaonice - Tuš kabina ili kada? Odluka nije jednostavana. Ako... Read more
Kupaonice sa dozom osobnosti Kupaonice uređene u tradicionalnom... Read more
Tuš kanalice Tuš kanalice - Moderno i... Read more