Cijena adaptacije stana od 85 do 95 kvadrata uključuje sve radove i sav potreban materijal


Uključeni su radovi na raznim demontažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

U stavku demontaža uključeno je sve što je potrebno prije početka glavnih radova odstraniti iz stana. Najčešće je to demontaža svih starih sanitarija u kupaonici, svih keramičkih pločica u stanu, sobnih vrata, starih električnih ili plinskih bojlera, starih kamina, raznorazne pregradne stijene od drveta ili nekog drugog laganijeg materijala kao na primjer pregradne stijene od knaufa, amstrong stropova, knauf spuštenih stropova, staklenih pregradnih stijena, staru drvenu lamperiju i brodski pod, demontaža starog parketa, demontaža laminata, vinas pločica, tepisona, lustera, utičnica i prekidača, stare elektro razvodne ploče i svega ostalog po potrebi unutar stana vezano uz radove.


 Uključen je odvoz šute i ostalog otpadnog građevinskog materijala
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana uključuje sortiranje, pakiranje i odvoz šute i ostalog otpadnog materijala nastalog uslijed izvođenja radova

 


Uključeni su radovi na vodovodnoj i odvodnoj instalaciji
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine od 85 do 95m2 uključuje izvedbu kompletne vodovodne i odvodne instalacije za jednu kupaonicu, jedan zaseban WC i kuhinju. Vodovodna instalacija se izvodi sa Vargoterm PPR - PVC cijevima.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova:

 • PPR vodovodne PVC cijevi za novu vodovodnu instalaciju
 • Glavni ventili za toplu i hladnu vodu
 • Podni odvodni sifon u kupaonici
 • Zidni odvodni sifon za perilicu rublja

Uključeni su električarski radovi na izvedbi nove elektroinstalacije
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine od 85 do 95 metara kvadratnih uključuje električarske radove za kompletnu izvedba nove elektroinstalacije PGP elektro kablom. U cijenu je uključena je zamjena stare elektro razvodne ploče sa do 18 automatskih osigurača i sigurnosnom FID sklopkom. Uključena je instalacija za do 30 utičnica na mjesto u stanu po želji. Uključena je instalacija za do 8 prekidača i do 8 zidnih ili stropnih rasvjetnih tijela. Uključena je instalacija za 1 antenski priključak i za 1 telefonski priključak.

U cijenu je uključen sav potreban elektroinstalaterski materijal za izvedbu radova na novoj elektro instalaciji:

 • Automatski osigurači
 • Fid glavna sigurnosna sklopka
 • Elektro razvodni ormarić za smještaj automatskih osigurača
 • PGP elektro kablovi 2.5 kvadrata za utičnice
 • PGP elektro kablovi 1.5 kvadrat za rasvjetu i prekidače

Uključeni su svi potrebni zidarski radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

U cijenu adaptacije stana veličine od 85 do 95m2 je uključeno zidarsko saniranje svih oštećenja na zidovima, stropu i podu nastalih kao posljedica radova na adaptaciji stana. Uključeno je i saniranje oštećenja nastalih uslijed demontaža i manjih rušenja. U cijenu je uključena i zidarska priprema zidova (saniranje manjih oštećenja) i poda u kuhinji i kupaonici za postavu keramičkih pločica.

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uključeni su radovi na postavi keramičkih pločica
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine između 85 do 95m2 uključuje i postavu standardnih zidnih i podnih keramičkih pločica u kupaonici u visini do 2,20m, kuhinji između elemenata i i podnih i zidnih u zasebnom WC-u do visine 220cm

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


 Uključeni su soboslikarski  radovi
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine između 85 do 95 metara kvadratnih uključuje radove na skidanju naslaga stare boje sa svih zidova i stropa. Impregniranje stropa i svih zidova dubinskom impregnacijom. Dvostruko gletanje stropa i svih zidova. Strojno i ručno brušenje gletanih površina zidova i stropa. Dvostruko bojanje zidova i stropa u bijelu disperzivnu boju. Bojanje svih vidljivih metalnih cijevi bijelom lak bojom. Postava zaštitnih aluminijskih kutnih profila na sve rubove zidova. Zaštitno armiranje stare žbuke na dijelovima staro-novo. Akriliranje i silikoniranje svih spojeva između zidova i ostalih materijala (sobne i prozorske stolarije). U cijenu su uključeni radovi i materijal za stan prosječne visine do 2.65m

U cijenu je uključen sav potreban materijal za izvođenje radova.


Uklučeni su radovi na postavi parketa i ostalih vrsta podnih obloga
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

Cijena adaptacije stana veličine između 85 do 95m2 uključuje radove na postavi laminata ili postavu gotovog tvornički obrađenog i tvornički lakiranog parketa na svim mjestima u stanu po želji. 


Uključeni su završni radovi na raznim montažama
Rušenje i demontaža - Adaptacije d.o.o.

U cijenu adaptacije stana je uključena završna montaža svih sanitarija u kupaonici i zasebnom WC-u - montaža kade ili tuš kade sa kabinom, montažu WC školjki sa pripadajućim vodokotlićima, dva umivaonika, slavine za kadu ili tuš kadu, slavine za dva umivaonika i montaža novih utičnica i prekidača. 


Ukupna cijena adaptacije stana od 85 do 95m2 - Na upit

Radove naplaćujemo isključivo po pojedinim fazama nakon što su faze gotove i sa Vaše strane kao takve i zaprimljene.
(U cijenu nije uključena oprema za stan: radijatori, plinski ili električni bojleri, keramika, sanitarije, slavine, parket, sobna vrata, utičnice, prekidači, lusteri, plafonjere itd...)

Svi materijali koje ugrađujemo su birani od renomiranih proizvođača. Svi materijali koji su u ponudi posjeduju odgovarajuće ateste , račune i garancije koje možete u svakom trenutku na zahtjev dobiti na uvid.


Saznajte više o svim našim uslugama na jednom mjestu >Njuškalo oglasnik<

Dizajn kupaonice

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Slapovi u kupaonici Dašak divljine u Vašoj kupaonici Imate li sasvim običnu klasičnu kupaonicu i svakako bi... Read more
Tuš kabine ili kade? Adaptacija kupaonice - Tuš kabina ili kada? Odluka nije jednostavana. Ako... Read more
Kupaonice sa dozom osobnosti Kupaonice uređene u tradicionalnom... Read more
Tuš kanalice Tuš kanalice - Moderno i... Read more